شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

نماینده عراقی: سخنان رهبر ایران در دیدار کاظمی، پیام به آمریکایی ها بود

یک نماینده پارلمان عراق، ضمن تأکید بر ضرورت رسیدگی سریع به پرونده ترور شهدای مقاومت، سخنان دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار با نخست‌وزیر عراق را پیام آشکار جمهوری اسلامی ایران به آمریکا توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 22
کد خبر: ۵۱۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از اعضای «فراکسیون صادقون» در پارلمان عراق روز چهارشنبه سخنان دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار با نخست وزیر عراق درباره ترور فرماندهان مقاومت (شهیدان سپهبد قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس) را حاوی پیامی به آمریکایی‌ دانست.

 

«محمد البلداوی» در گفت‌وگو با پایگاه خبری المعلومه گفت: «اینکه آیت الله خامنه‌ای با مصطفی الکاظمی درباره حادثه فرودگاه و ترور حاج ابومهدی المهندس و حاج قاسم سلیمانی صحبت کردند این پیام آشکار را برای آمریکا دارد که ایران این اقدام تروریستی را فراموش نکرده و نخواهد کرد و پاسخ ایران شدیدتر خواهد بود».

 

این عضو پارلمان عراق افزود، روند تحقیقات درباره ترور سردار شهید سلیمانی از سوی دولت الکاظمی و بازپرسان کند پیش می‌رود با وجود آنکه طرفی که این عملیات را انجام داد شناخته شده است و آمریکایی‌ها آشکارا مسئولیت این عملیات را برعهده گرفتند.

 

نخست‌وزیر عراق دیروز سه‌شنبه در رأس هیأتی بلندپایه که اولین سفر خارجی او به شمار میرود، وارد تهران شد و با مقامات کشورمان از جمله رهبر انقلاب و رئیس جمهور دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

رهبر انقلاب در این دیدار، جنایت آمریکا در ترور سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس را یک نمونه از نتیجه حضور آمریکایی‌ها برشمردند و خطاب به نخست وزیر عراق افزودند: «آن‌ها میهمان شما را در خانه شما کشتند و صریحاً به این جنایت اعتراف کردند که این موضوع کوچکی نیست».

 

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: «جمهوری اسلامی ایران هرگز این موضوع را فراموش نخواهد کرد و قطعاً ضربه متقابل را به آمریکایی‌ها خواهد زد».

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر